Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Sevdiklerimiz ortada duvar olan bu sistemleri bu dimağle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde spesiyalist ve bilgili personelimiz sayesinde sizler midein balkon kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın çıhun ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve ait konstrüksiyonnın eminğini sağlayıcı kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari konstrüksiyonsı ilkin yetişmek üzere kullanım amacına ve kullanan isim sayısına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birçok insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu alışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size olgun verecektir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele allıkınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile olağandan önemle kovuşturulma edilmesi gerekmektedir.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak horda önem düz illere ihtimam vermekteyiz.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının birebir standartlara ve yönetmeliklere amelî olup olmadığını sınırlamak dâhilin etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Aynı Yangın Merdiveni Kapısı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da arazi düzenıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Z tipi yangın merdiveni ismini strüktürlış şeklinden düzenır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Kanatlar ortamında uygun yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin hamil plakaları mevcuttur.

Report this wiki page