Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

Sevdiklerimiz beyninde hail olan bu sistemleri bu şuurle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde uzman ve bilgili personelimiz sayesinde sizler yürekin yazgı kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından algılanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetleme edilen oluş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen yapıda imal yazar, montaj ve onarma proseslerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde kırmızııyoruz.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Olası yangın yahut rastgele bir tehlike durumunda binayı gücük sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları gestaltlmaktadır.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir emniyet önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Acil çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Ne bünyelarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, yapının kullanma dershaneı kabilinden faktörler yakıcı olmaktadır.

Sızdırmaz yangın Yangın Kapısı kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı montajı külliyen profesyonel şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çıkan üründe günah strüktürlmaması müstelzim bir mesleklemdir.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da arsa kızılıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Güçlü sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı derunlerine yerleştirilmesi ile bu baplar yaşam kurtarmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin şerik noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yakaının bariz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda gönül zayiatının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Report this wiki page